Ventilasjon

Vestfold Klima og Ventilasjon AS ønsker å være din komplette inneklimaleverandør.
Vi har lang fartstid som ansvarlig ventilasjonsentreprenør, med leveranser av moderne klimasystemer til nybygg og ved ombygging/rehabilitering.

Våre anlegg finner du over hele Sør-Norge, i alt fra kontorbygg til skoler, logistikkbygg, barnehager, kjøpesenter, leilighetsbygg, omsorgsbygg og liknende.

Ingen prosjekter er uaktuelle for oss – og vi tar alle nye utfordringer på strak arm!

Våre utdannede VVS-ingeniører er svært dyktige innenfor sine felt, og vil personlig sørge for at du får et velfungerende inneklima som tilfredsstiller dagens krav og forskrifter.

Vi har levert flere prosjekter som har tatt et steg videre med skjerpede krav til energiforbruk og klimagassutslipp. Sertifiseringer og klassifiseringer som BREEAM Outstanding, Passivhus, Plusshus, Powerhouse og likende, har vi god erfaring med.
Vestfold Klima og Ventilasjon AS var blant annet ventilasjonsentreprenør på Horten Videregående Skole som vant den prestisjefulle internasjonale konkurransen «BREEAM Awards 2019».

Vestfold Klima og Ventilasjon AS har flere kvalifiserte ventilasjonsmontører med lang erfaring, som har ansvaret for montasjearbeidene ute på byggeplass.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat.
 

Ditt inneklima – Vårt ansvar.